sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Mun eka fb kirppis

En ole ikinä ennen myynyt vaatteitani muualla, kuin konkreettisesti kirpputoreilla, joissa niitä voi sovittaa. Nyt kuitenkin päätin pistää osan vaatteista myyntiin Facebook-sivulleni. Jotenkin musta nyt kyllä tuntuu ettei nämä ryysyt mene ainakaan kaupaksi, kun vaan ihan normaaleilla kirpputoreilla, mutta mikään ei estä mua testaamasta kuitenkaan näitä nettikirppiksiä. Vaatteitahan tuolla on vissiin vähän hankalampi saada kaupaksi, kun elektroniikkaa taas hyvin helppo saada myytyä. Pitää sitten vissiin ollakkin jotain uber hienoja vaatteita eikä mulla sellasii kyl ole ainakaan pois jaettavaksi. Varmaan pistän hinnaksi jotain 1-5€ tai sitten annan ilmaiseksi.

torstai 7. marraskuuta 2019

Poimintoja

Tähän tulee lista tuotteista, jotka ovat käytössä ja eksyivät syystä ,että ovat söpöjä tai kauniita minun matkaani. Joitakin käytän vain silloin tällöin, mutta se pysyy mielessäni komeilemassa. Eli tällä hetkellä ihailun kohteena ovat nämä kaikki asiat.

New Yorkerin söpöt ihanuudet silmille!


OPI :n Red -kynsilakka ja iso pinni, joka on aina käsilaukkuni pohjalla ja on jotenkin niin söpön kaunis samalla punainen kynsilakka sopii sekä diivailuun, että söpöilyyn.


Aina matkassa kuin matkassa mukana Jeffree Starin meikkipeili, joka on pinkki ja tähden muotoinen. Peiliin olen täysin rakastunut. Myös pinkki Tangle Teezer esiintyy kuvassa. Varmaan huomaatte jo, että mikä on lemppari värini?


Tämä ihana pinkki söpö ja pörröinen pussukka on New Yorkerista ja säilytän siellä kaikkea pientä, jotka muuten hukkuisivat laukun pohjalle sekä kolikoita. Pussukassa on tuo ylempänä oleva pinni ja OPI :n kynsilakka, todella ihanat värikkäät pompulat, pinkki (tai lila) Colt -sytkäri, Jeffree Starin Prom Night huulupuna, Baby Lipsin pinkki huulirasva ja sätkäpapereita, sillä joo poltan tupakkaa.



Marraskuun tyyli

Tässä kuussa diivaillaan ja mun mielestä mitä dramaattisempi niin sen parempi. Ripsien kuuluisi olla tuuheat ja pitkät, nahkahansikkaat on must ja kengät ovat upeat Jeffree Cambpellin kengät, jotka maksoivatkin sitten isäni lompakon tyhjäksi, sillä mulla oli synttärit ja mähän haluan aina parasta ja ne kaikkista kauneimmat asiat. Anteeksi, että keittiöni on sotkuinen, mutta mulla on ollut kiireitä!


Nämä tuotteet ovat tässä kuussa mun mielessä ja käytössä. Eli nää on in mun mielestä nyt tällä hetkellä. Tässä on JBL :n valkoiset bluetooth -kuulokkeet, Cybershopista ostettu viuhka, jota käytän enemmänkin koristeena hyllyn päällä, ihanan tuoksuinen Victoria's Secretin Pure Seduction vartalovoide, tekonahka sormikkaat ja Ankerin matkalaturi, jonka just ostin ja on mahtavaa omistaa vihdoinkin oma hyvä matkalaturi!


perjantai 14. kesäkuuta 2019

Olen Laura Maria Hämäläinen




Tässä on mun ensimmäinen blogi kirjoitus ja teen sen itsestäni. Perustin tämän juuri ja aion kirjoittaa tänne tulevaisuudessa paljon postauksia ja kuvata elämääni sekä itseäni muun muassa, kun meikkaan sekä lookeistani. Sain inspiraation tähän omasta elämästäni ja yleisesti youtubesta ja muista blogeista. Tämä on lifestyle sekä kauneusblogi suoraan minun elämästäni.

Olen 25 -vuotias Turkulainen nainen ja syntynyt täällä Turussa. Koko nimeni on Laura Maria Hämäläinen. Käyn koulua 12. elokuuta alkaen. Opintoni keskittyvät sisustamiseen, sillä opiskelen sisustusalalla. Olen kiinnostunut kosmetiikasta, vaatteista ja sisustamisesta. Rakastan shoppailla, kiertää kirpputoreja sekä ottaa valokuvia. Haluaisin olla malli ja poseerata kuvastoissa, lehdissä ja ehkäpä teeveessä. En tiedä, että voinko saavuttaa ikinä sitä, että olisin malli, mutta yritän silti. Toivon, että jossain joku huomioisi ja näkisi minut! Olen vain 155cm pitkä, joten missikilpailuihin en pääse. Minusta on typerää, että missikilpailuissa on pituusraja, koska samalla syrjitään lyhyitä ihmisiä ja pois suljetaan heidät. Voisin vaikkapa ajaa lyhyiden ihmisten asiaa ja tehdä jotain pituudesta pilkkaamiselle ja syrjinnälle. En pidä kiusaamisesta tai epähygieenisyydestä. Olen täysin suomalainen nainen ja isäni sekä äitini ovat täysin suomalaisia. En syrji ketään tällä tekstillä vaan ilmaisen vain itseäni. 





Tässä olisi toinen kuva minusta. Lempivärini on ehdottomasti pinkki, mutta mä pidän yleisesti väreistä ja pastellivärit pukeutumisessa ovat ihania ja tuovat jotain syvyyttä pukeutumiseen ja samoin muutkin värit kuten keltainen tai pinkki. Tässä kuvassa mulla on ruskeat hiukset ja tää on otettu aikaisemmin, kun tuo ensimmäinen kuva joka on samalla uusin kuva minusta. 

Mun tarttis ehdottomasti päästä kampaajalle, sillä mun hiukset on vähän kuivat etenkin latvoista. Mulla on tällä hetkellä Peggy Pink -nimisellä Cybershopin hiusvärillä värjätyt hiukset. Pidän Cybershopin hiusväreistä! Haaveilen sellaisesta balayage -tyylistä hiuksissa. Olen muutoinkin Cybershopin ystävä ja käyn siellä aina, kun on rahaa käyttää hiusväreihin tai muuhun esimerkiksi koruihin, piilolinsseihin tai vaatteisiin. 

Mun eka fb kirppis

En ole ikinä ennen myynyt vaatteitani muualla, kuin konkreettisesti kirpputoreilla, joissa niitä voi sovittaa. Nyt kuitenkin päätin pistää o...