torstai 7. marraskuuta 2019

Poimintoja

Tähän tulee lista tuotteista, jotka ovat käytössä ja eksyivät syystä ,että ovat söpöjä tai kauniita minun matkaani. Joitakin käytän vain silloin tällöin, mutta se pysyy mielessäni komeilemassa. Eli tällä hetkellä ihailun kohteena ovat nämä kaikki asiat.

New Yorkerin söpöt ihanuudet silmille!


OPI :n Red -kynsilakka ja iso pinni, joka on aina käsilaukkuni pohjalla ja on jotenkin niin söpön kaunis samalla punainen kynsilakka sopii sekä diivailuun, että söpöilyyn.


Aina matkassa kuin matkassa mukana Jeffree Starin meikkipeili, joka on pinkki ja tähden muotoinen. Peiliin olen täysin rakastunut. Myös pinkki Tangle Teezer esiintyy kuvassa. Varmaan huomaatte jo, että mikä on lemppari värini?


Tämä ihana pinkki söpö ja pörröinen pussukka on New Yorkerista ja säilytän siellä kaikkea pientä, jotka muuten hukkuisivat laukun pohjalle sekä kolikoita. Pussukassa on tuo ylempänä oleva pinni ja OPI :n kynsilakka, todella ihanat värikkäät pompulat, pinkki (tai lila) Colt -sytkäri, Jeffree Starin Prom Night huulupuna, Baby Lipsin pinkki huulirasva ja sätkäpapereita, sillä joo poltan tupakkaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mun eka fb kirppis

En ole ikinä ennen myynyt vaatteitani muualla, kuin konkreettisesti kirpputoreilla, joissa niitä voi sovittaa. Nyt kuitenkin päätin pistää o...